Sunna Sari

Loitsu

  • Rummut on rummutettu
    Rummut on rummutettu
  • Loitsukin lähetetty
    Loitsukin lähetetty

Latvian pääministeri Valdis Dombrovskis, WTO:n pääjohtaja Pascal Lamy, Espanjan eurooppaministeri Íñigo Méndez de Vigo, Olli Rehn ja EKP:n johtokunnan jäsen Jörg Asmussen. Pääministeri Jyrki Katainen ja Eurooppaministeri Alexander Stubb , tein teille loitsun.

 

Tule järki kansalaisen, tunto ihmis eläväisen, irti päästä herrain harmi, haihduttele luonto olevaisen niin katalaisen.

 

Anna järjen häivähdellä, taasen etumaisen, köyhäläisen, anna arvo elämälle. Rikkaan kiukku menkööt jalkoihin sekä viekööt sen raskaan kiven alle. Nosta pienen ihmisen voima, ylös taivahalle.

 

Sitä vaatii tuntoni, että saan olla täällä, oman maani päällä, hetken levossa ja vapaana niin kuin syytön syyni, mieli olevainen tyyni. En tahdo koskaan enempää kuitenkaan, kuin taivahasta sataa ja maastain kasvaa. 

 

Jos mun toivettain et kuule, toivon sulle ikävää ja huolta, suurta murhetta pahaa ilman ylimääräistä rahaa. Sellaista mieltä jossa ei ole mielen kieltä, sillä siitä et pääse pois, vaikka sul kuink rahaa ois.

 

Sillä sitä minäkin nyt alati saan, ihan liikaa surua vaan, murhetta aiheuttamaasi sun. Tiedä se, mitä toiselle tuot, vaikka pyrkimyksessäs ihan muuta luulet, eläväiset alistamalla, mutta kyllä sa kohta mua kuulet.

 

Loitsu ei loitsuajaan tehoa, vaikka tekisit mitä, sillä noitarummun kummun, taian suojan, on vain sen lähettäjällä, rummun rummuttajalla. Rummuta kanssain taikarumpuun joka nostaa tahdon korkealle, niin ylös ja voimakkaasti tahtoo loitsu tää, paremmaks eläväisen pään.

 

Mul on mieli aurinkoinen jok toivoo terveheks, tahtoo sielut valkoiset, virvoittelevaks mieliteoiks, kanssa jolkutella tän leikkimielisen loituman, tarkoituksena maailman parantuman.

 

Paha ei ole sulle eikä mulle, vaan järjen menettäjille ja ahneen kyntäjälle.

 

Sunna -noita, noitavaino.com

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SunnaSari kuva
Sunna Oksala